Aloha söndag! Hoppas ni har haft en avslappnad dag. Dags för mig att sammanfatta veckan och blicka mot nästa. Strukturera upp livet och allt såntdär man har lust med inför en måndag. Vi tar ett kik på hur vecka 10 år 2017 såg ut!

Måndag

Hade grumpycat-sockar och led av hormonellt orsakad depp. Funderade på mitt ikigai och bad er om hjälp men där var ni knäpptysta. Antar att jag ska ta det som att jag är på rätt spår 😉

Tisdag

Möte med en kund på trevliga Dunkerque. Åt en mycket god sallad där med" choux chinois", vitkål alltså. Sedan spenderades tid på att sourca fabrics och efteråt var jag såå trött att en nap behövdes. Oklart om det var pollenkänningar eller bara rester från måndagens pms, solen var ute i all fall.

Onsdag

Internationella kvinnodagen! Gjorde en peppig bakgrund till min telefon och la upp några varianter till er också som ni kan ladda ned om ni vill.

Arbete med min mentor i Marais stod på dagens schema. Mös med hennes katt och åt redigt god thai till lunch. Så kul att arbeta med min fantastiskt talangfulla mentor och Josefine som praktiserar hos henne, ibland blir det ju lite ensamt som frilans.

Torsdag

Träning och adminfix på fm och lite jobb på eftermiddag fram till att jag mötte upp Edith kl 17 för lite torsdagsfirande. Vi vandrade längs Seine, åt koreanska burgare och tog ett glas nedanför infravärmaren på St Regis i månens sken (som taget ur Midnight in Paris eller något).

Hade röda läppar och favoritörhängen dagen till ära.

Fredag

Mera jobb för kunds räkning, kollektionsplanerande och inköp av lite teknikprylar till företaget stod på schemat. Oscar hade åkte till alperna så Edith höll mig sällis på kvällen. Det blev tacos för hela slanten! (Och Spritz)

Lördag

Solsken och 16 grader i luften!!! Vi tog en långlunch på Place de la Contrescarpe i solsken (typ minst 20 grader där vi satt i solen, lyckan!!)  och flanerade genom hela femte. Sedan hem för girls night med manikyr och en till spritz.

Jag har på mig ett liquid läppstift från MAC, blev inte helt nöjd med färgen när jag satte på det men fick seriöst INTE AV DET. Det satt som berget under hela dagen, så bra betyg i hållfasthet där kan jag säga!

Söndag

Lite ströjobb, långprommis till Paris vackraste park Buttes Chaumont och en kaffe i solen senare så är jag laddad till tusen för nästa vecka. Ni glömmer väl inte bort att jag uppdaterar ganska mycket om tips i Paris på instastories också? Följ här! Och ha en fin kväll hörni!