Hej vänner! Hoppas ni mår bra denna onsdag. Vilka grymma energitips ni gav på måndags-inlägget! Jag ska se till att sammanställa alla i ett inlägg så att fler får se era knep. Idag är det som sagt onsdag och jag är ledig. Jag startade dagen med lite jobb för min egen firmas räkning och annat adminjobb, följt av städning men snaaart, jättesnaaaart ska jag få gå ut och leka med en kompis. Typ så känns det haha.

Jag tänkte också visa lite bilder från helgen när två kära vänner från Amsterdam var här på besök. Det var pangvarmt en av dagarna och vi testade att besöka Paris låtsasbeach - ja det finns faktiskt tre sådana här! Paris stora nackdel är ju att det är lååångt (två timmar) till havet så i augusti flyr ungefär varenda person staden. Det blir ganska tyst och tomt. Men också lite skönt! Och är man kvar här får man försöka njuta av sommaren på andra sätt. Det finns flera piscines (pooler) och så då dessa tre för sommaren uppbyggda aktivitetsområden. Vi testade Le bassin de la Villette som ligger närmast vår lägenhet.

street art parisVi gick längs med gatan Rue La Fayette för att komma dit och såg snajdig gatukonst.

Quai de valmy

paris plage basin de la villetteTills vi kom fram till Quai de Seine och Basin de la Villette och såg alla fina färgglada parasoller poppa upp!

Paris Plage bassin de la villetteEtt tappert bakisgäng var vi.Paris plageVi lyckades paxa ett parasoll på sandområdet, bredvid tusen miljarders miljoner barnfamiljer. Men det fanns även minifotbollsspel, trampbåtar och andra grejer att hitta på. Caféer, restauranger och glass också såklart.

burgers bassin de la villetteEfter lite mer än en timma solande ekade dock magarna tomt och baksmällan kurerades med en hamburgare på närliggande resto. Mycket härlig eftermiddag! Ni kan läsa mer om Paris Plage här.

Translation: this weekend I had my dear friends from Amsterdam here visiting me. Amongst other things we went to Paris plage, fake beaches the city has built around the city filled with activities. We tried the one near Quai de Seine and Bassin de la Villette, it was quite nice! Read more about Paris plage here.