Måndag och ny vecka och jag är tillbaka i Paris! Jag hade en väldigt bra visit hemma som gick rackarns fort. Jag hade egentligen tänkt att inte göra någonting men en jobbgrej behövde fixas och jag fick leka lite teknikexpert åt mor och far så jag höll mig sysselsatt - vilket jag egentligen mår bäst av! Dock hann jag ändå ta gos-med-husdjuren-pauser och äta allt svenskt som man kan tänka sig sakna som utlandssvenne så jag är väldigt nöjd.

Jag blev ju dessutom rejält firad av släkten för min 30-årsdag i lördags och njöt av några av de fina presenterna imorse. Så här såg jag ut idag, sittandes framför datorn med lite olika projekt. #Frilanslivet så att säga.

Girlanderna hänger kvar som en rest från förra helgens partaj. Oscar fyller 34 på lördag så de får hänga kvar lite till.

Jag fick de fina ljushållarna från Skultuna av Hanna & Maria och Voluspaljuset + tändstickor (med fina stjärnor på, passar perfekt till min stjärnmugg!) av morbror med familj. Väldigt tjusiga.

Jag testade att fjärrstyra kameran med telefonen, så sjukt mycket enklare att fota sig själv! Här fick jag t o m med min glittriga sko.

Som ni kanske märkt har jag slutat med filter på bilderna. Tycker att de förlorar skärpan alldeles för mycket när man kör dem i VSCO och idag köpte jag faktist ett års medlemskap i Adobe Creative Cloud - Så nu har jag även Lightroom! Många bloggare med bra fotokvalle verkar ju redigera sina bilder i detta fiffiga program så friskt vågat, hälften vunnet (plus att jag ändå var tvungen att köpa CC och Premier Pro för videokursen jag går).

De glittriga skorna, nya favvobyxorna och tröjan (som jag också har i kamel och typ burit sönder) är inköp från H&M - fyndade på vinterrean. Byxorna och skorna var en del av min 30-årsoutfit. Bild på den kommer förhoppningsvis i ett annat inlägg!

Nu väntar ska strax ett telefonmöte med min mentor och sedan ett skypemöte med bloggvännen Clara Färdiga Gå. Vi ska peppa varandra till att köra igång med en ordentlig contentplan för våren. Så spännande, och roligt även för er hoppas jag! 🙂