Två veckor har gått sen vi sist checkade av vad som snackats om i Paris modevärld, dags att ta ett nytt djupdyk! Här kommer veckans Paris fashion report

Vogue Fashion Festival 2017

Talarna och programpunkterna till årets upplaga av Vogue Fashion Festival har släppts. Fredagen rivstartar med intervjuer med François-Henri Pinault (Kering) och Demna Gvasalia (Balenciaga, Vêtements). På lördagen intervjuas Emmanuel Alt (Vogue Paris) och Caroline de Maigret och även yngre instagramstjärnor som Jacquemus och Jeanne D'amas delar med sig av sina kunskaper. Och inga mindre än Karl Lagerfeld och Alber Elbaz kommer att avslutningsvis hålla låda på lördagen. Biljetter köpes här.  (Och ja, de är dyrare än förra året...)

Phoebe Philo lämnar Céline?

Business of Fashion boostade ryktet om att Philo shops around för nya utmaningar. Familjen är i London så Burberry verkar vara av intresse. Vem kommer att ta över? Christophe Lemaire sägs vara ett hett tips men det ska nog köras ett par rundor av hela havet stormar innan vi har klara besked. LVMH låtsas som inget i alla fall.

Terry Richardson & Diet Prada

I veckan kom det fram att Condé Nast bestämt sig för att sluta samarbeta med Terry Richardson, fotografen som är ökänd för att ha sexuellt utnyttjat unga tjejer. Good riddance om anklagelserna stämmer (och av antalet anmälningar och incidenter att döma så ja, något står inte helt rätt till i huvudet på karln.)

Något som däremot är ett ljus i detta mörker är instagramkontot Diet Prada - ett konto dedikerat till att belysa de mörka sidorna av mode. Kontot var tidiga med att pusha Valentino till att avsluta sitt pågående samarbete med Richardson och är ganska duktiga på att peka ut uppenbara knock offs. Det ska bli spännande att följa var det här slutar, ni hittar Diet Prada här.

Denna veckas magiska illustration av Blair Breitenstein, go follow!