mitt_skrivbordIdag har varit en intensiv dag, i alla fall i huvudet. Så mycket tankar som snurrar runt. Gjort en intervju med en skola för hösten i Paris. Så här nära har jag aldrig varit. Men det är mycket som ska till, de brukar ha runt 6 elever på den utbildningen jag sökt och skolavgiften är hundratusenmiljonersmiljarder. Men det lät fantastiskt. Den som lever får se som det så fint heter.

Så iom detta ska jag givetvis lämna in en portfolio. Och i helt vanliga ordning drabbas jag av prestationsångest och känner att ingenting duger. Jag kan ju INGENTING. Sen försöker jag samla mig igen och jo, jag kan ju visst något. Fyra år i branschen borde gett mig något. Ska bara peppa igång mig själv först. Har därför målat lite akvarell ikväll. Kanske får ni se något snart, om det blir bra. Nu ska jag dock utöva lite mindfulness och sova.

A lot of thoughts today. Had a very nice interview with a school in Paris this am. Keeping fingers crossed. Have although got bitten by the lousy confidence bug. Need to get out of that rut. So I did some watercoloring today. If it's any good you might see it later. But now time for some mindfulness and sleep.