New York fashion week är ju i full gång. Jag spanar lite här och där för de senaste bilderna.

Bilderna från catwalksen kommer i ett kör och jag tycker det nästan är lättast att överblicka allt när det väl är klart. När man jobbar med det dock gäller det att keep up, snart börjar nästa modevecka i nästa stad.

Mest intressant hittills förutom kollektionerna har varit att läsa intervjun med Kanye West. Han har gjort ett samarbete med Adidas som släpps om några månader. Hur han talar sig varm om både Ralph Lauren (the god) och H&M för att de hjälper människor att bli mer jämlika. Jag gillade honom lite mer efter intervjun. Den är lång men har sina klockrena bitar i början och mitten. Ta en kopp te och läs!

 

Bild: instagram.com/ralphlauren

Sen kan jag rekommendera att skaffa Snapchat (det märks att de vill ha en äldre publik också) för att få behind the scenes-videos. De la upp en 1,5 minuters video med klipp ifrån Michael Kors, Jeremy Scott, Marchesa och Anna Sui. Hoppas att de fortsätter med det greppet. Tidigare har man kunnat se klipp från The grammies och Golden Globe. Hoppas på Oscars på söndag!

Foto 2015-02-19 17 52 40

 

Watching the outpour from NYFW. Besides the collections I must say I liked the interview with Kanye the most. I also found Snapchat to be a nice "behind the scenes" source.