Hej vänner! Ännu en helg swischade förbi och jag tänkte tipsa om ett par grejer som vi hittade på i helgen. Bland annat typ den bästa thairestaurangen vi hittat hittills. Häng med!

I fredags var jag suuupertrött efter en intensiv vecka. Men jag var bjuden på födelsedags hos Linda så det var bara att dra på sig glitterögonskuggan och plocka med sig bubblet. Och gud så kul det var! En härlig skara fransmän och svenskar körde allsång till diverse 90-tals hits i Lindas vardagsrum fram till två på natten. Jag smet sen hem innan utgång.


För Oscar kom med flyget tidigt på lördagmorgonen och jag hade utlovat kanelbullar! Det var ju kanelbullens dag förra veckan och suuuget som hade uppstått efter instagramlavinen av bullar behövde åtgärdas. Men fan va lång tid det tar. Vid halvtolv kunde vi smaka första bullen i alla fall och den var goood!

Sen hade vi en extremt lugnt lördag. Båda var rätt slitna. Jag hade blivit lite förkyld skulle det visa sig. Vi gick ner till thaireston District 11 (som ligger i 11:e...) på kvällen och åt världens godaste räkgryta med kokosmjölk. Mmmm.

Så höstmysigt ute längs med kanalen.
På söndagen vaknade vi upp ganska pigga och tog en morgonpromenad längs med loppmarknaden vid Canal Saint Martin. Vi hittade inte något direkt men mysig söndagsaktivitet. Om ni är i Paris vid den här tiden på året (slutet sep, början okt) kolla efter brocantes, vide greniers och vide dressings. På dessa gatumarknader kan man fynda fina saker!


Sen tog vi hela eftermiddagen till jobb och rensning. Jag fick ordning på min kvitthög och på min läskiga-papper-hög. Och städade, dammsög t om under sängen. Sen bytte jag i sängen och tog en dusch. Vi testade att laga söndagsmiddagen helt med inköp från frysmatsföretaget Picard - överraskande gott! (Inte så fin mise en place dock, vi var fortfarande trötta). Tryffelpotatismos, sniglar och côte de boeuf.


KÄNSLAN när man har ordning hemma alltså och kan sätta sig med en kopp te och kolla på något mysigt på youtube - bästa söndagskänslan!


Hur var er helg? Har ni några helgritualer för att få en bra avslutning på helgen?

2