Ni kanske har tröttnat på dessa inlägg om våra helger i Paris nu men jag har verkligen inte tröttnat på att uppleva dem. De brukar numera få 5 av 5 toasters och den här var inget undantag. Vi testade flera restauranger, flanerade runt som man gör i Paris och hängde i en park. Här följer våra tips från helgen!

I fredags kom Oscar hit, jag hade jobbat som en liten iller och hann andas ut och in ett glas rosé innan vi tog apostlahästarna ner till restaurangen La Bourse & La vie som stoltserade med Paris bästa steak frites enligt Lindsey Tramuta som bloggar på Lost in Cheeseland (och skriver för NY times). Dock har hon fel. Personalen var supergullig och kunnig, lokalen var fin (om än väääldigt välfylld på liten yta) och frittarna smask men köttet - nja.

Det är fortfarande Poulette som är bäst här, klicka er in och läs recension och bespara er det här besöket där ni mest sitter omgivna av amerikaner och turister (jaa jag vet att vi också i viss mån är turister men ba gör det).

Nytt restaurangmaterial att testas i framtiden:

Efteråt hade vi tänkt att styra kosan mot en drink på Pizzeria Popolare, Big Mamma Groups nya ställe (de som har Obermama bl a) men det var KÖ för att komma in där. Spritflaskorna glänste i sin prakt i restaurangens fönster, men icke sa nicke denna gång. Vi tog en drink i hemmabaren. Plus med detta: man får ligga raklång och inta den.

Pierre mös ikapp med oss med tända ljus ovanför kakelugnen. 

Födelsedagslunch på L'avenue!

Dagen efter var det födelsedagslunchdags för Edith som fyller 25 imorgon. Vi möttes upp på l'Avenue på avenue montaigne. Samma ägare som har Costes. Så himla trevligt sällis och god mat och bra service (vilket inte tillhör vanligheterna om man ska tro tripadvisor, dålig service ska liksom höra till här).

Sedan gick vi på stan och strosade. Tog en take away kaffe på Café Kitsune i Palais Royal och luktade på Magnoliorna.

Sedan gick vi hem och lagade pasta, kollade vloggar, Skam och hemnet. Älsk!

Och sen blev det söndag! Idag har vi handlat på marknaden, lagat burgare, jobbat lite och tagit en prommis till Sacre Coeur för att vi kan. Nu ska vi kolla mer Skam. Ha en fin söndag!

 

[dot_recommends]