Hey lördag! Hoppas ni har en god helg, själv står jag förmodligen just nu i butiken och svettas bland reasugna kunder. Midseason sale har startat! Galeries Lafayette har teamat upp med ingen mindre än Garance Doré som plockat ut sina favoritpieces för hösten. Sjukt smart.

Men nu tänkte jag visa upp och tipsa om lite annan shopping, nämligen den vi hann med i Edinburgh! Det var ju ett tight schema men lite shopping måste man ändå göra.

Vi hann gå ut och käka en kväll också, på Las Iguanas. Mexikanska tapas och billiga goda drinkar, rekommenderas starkt!

img_4717

En dark & stormy, varje höst blir jag hooked på denna!
I och med att jag har köpförbud vad gäller kläder blev det mest beautyprodukter den här gången. Varje gång man är i UK så MÅSTE man köpa något på Bodyshop, för det är tusen gånger billigare där. Gammalt shoppingordspråk.

Jag slog till på en handkräm, ett läppbalsam (perfekt nu när läppar och hud börjar fnasa) och en traveledition av Tea Tree cleansing toner hos Bodyshop för facila 12 pund. HURRA!

Sedan fick jag i present ett par glittriga strassörhängen à la de jag dreglat över på framsidan av Vogue av syster. Bild iklädd dessa utlovas snarast. Och så givetvis en sväng in på Superdrug, UK:s motsvarighet till Sephora kanske. Typ. Där plockade jag på mig ett läppstift som syrran köpt dagen innan för 5£, en palett rouge/highlighters från revolution som hon också redan köpt (hon är min beautyguru) och en primer för ynka 5£ också. 

Mumma! Så härligt det är med retail therapy ändå. Hu ja, en sån material girl jag är. En längre utläggning kring hur det går för mitt höstlöfte och conscious closet kommer snart också. Ha en härlig lördag så hörs vi snart igen!

Translate: Some shopping and eating in Edinburgh! Don't miss Las Iguanas if you're up for great Mexican food & cheap great drinks and do make sure to shop at bodyshop (cus it's waaayyy cheaper there) and dont miss Superdrug, it's makeup heaven! Have a nice Saturday!