Som jag skrev om tidigare i veckan så tänkte jag tipsa om lite klänningar perfekt för midsommar, för dig som är i panikletartagen. Finns typ inget värre än att leta efter en klänning till midsommar liiite för sent (skulle vara till nyår då) så jag är typ klar en månad i förväg. För visst är det viktigt med klänningen på midsommar, nästan lika viktigt som snapsen och sillen faktiskt.

Jag är lite av en traditionalist här och tycker att den helst ska vara vit, alternativt i pastell men i alla fall rätt så drömmig. Så här såg jag ut 2014, och det här var klänningen 2015. Och här kommer några tips till årets!

It's soon time for Midsummer in Sweden so I thought I'd write about a few midsummer dresses appropriate for the most Swedish holiday ever. I prefer when the dress is white but the most important thing for me is that it's dreeaamyyy. Here are a few nice ones I'd love to wear:

shoppa_klanningar_midsommar
1. Pink dress here 2. Blue dress here 3. Cross body dress here 4. Draped dress here 5. Pink frill dress here. 6. Sequin strap dress here.